27 Nisan 2011 Çarşamba

Anne Adayının Günlüğü

Şimdiki Anneler daha bir şanslı azizim:))
Bebekler ve çocuklar için olduğu kadar anne adayları için de o kadar çok sevimli seçenekler var ki...
Bunlardan biri de Anne Adayının Günlüğü...
Adından da anlaşılacağı gibi bu bir günlük...
İlk sayfalarında Anne adayını bilinçlendirmek ve bilgilendirmek üzere yazılmış hamilelik ve bebeğin gelişimi ile ilgili bilgiler yer alıyor. Hamilelikte dikkat edilmesi gereken şeyler, A dan Z ye hamilelikte karşılaşabileceğiniz rahatsızlıklar, önlemleri ve öneriler; anne adayını bekleyen psikolojik ve fizyolojik değişimler; Anne adayının doğru beslenmesi ile ilgili tiyolar; Gebelikte yapılması gereken testler ve bebeğin aylık gelişimi ile ilgili kısa notlar...Kısaca rahat bir hamilelik geçirmek ve sağlıklı nur topu gibi bir bebek dünyaya getirmek için özet bilgiler paylaşılmış günlüğün başlangıcında....
Sonrasında; bebeğinizin ultrason görüntülerini ve sizin hamilelik fotoğraflarınızı (yani göbeğinizin resimlerini:) ) yapıştırabileceğiniz bölümler var.
Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ki ilk duygularınızı ve yakınlarınızın düşüncelerini yazabileceği bir bölüme de yer verilmiş.
Sonrasında ise hafta hafta, ay ay, yada isterseniz her gün bebeğinizle ilgili yada hamileliğiniz ile ilgili yazılar yazıp sağlığınızla ilgili notlar alabileceğiniz sayfalar mevcut....
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bir tane edindim kendime:)...Gerçekten çok zevkli...Böylece hamileliğimi hem doya doya yaşıyorum, hemde ilerde bebişime onu nasıl beklediğimi anlatan bir hatıra olarak saklanacak:)
ilgilenenler, e-bebek.com da bulabilirsiniz;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder