16 Mayıs 2011 Pazartesi

Sonunda bahar geldi:)))

Bebişimiz sonunda baharı biraz hissedebildi....
Havalar ısındı nihayet...Her yer cıvıl cıvıl...Seviyorum güneşi...Yazı...Yeşili...Maviyi....Rengarenk doğayı...:)
Dün bebişimiz, babiş ve ben balkon sezonunu açmış bulunmaktayız....İliklerimizi ısıtan güneşin altında, yapay şelalemizin sesi eşliğinde ve sitemizin yeşil manzarasına karşı mükellef bir kahvaltı ile huzurlu bir pazar gününe - hatta yaz günlerine - başlamak gibisi yok...


Bu mükemmel kahvaltının ardından, evimizi toparlayıp, giyinip süslenip kendimizi güzel havanın rahavetine bırakmaya, caddeye gittik. Aman Allah'ım o ne kalabalık:s  Güneşi gören kendini sokağa atmış, aynı bizim gibi:))
Casita'da mantı keyfinden sonra caddede alışiverişle karışık bir yürüyüş keyfi sonrası, İco&Volki&Ada ailesi ve Hakito Amca ile bir kahve molası verip, İco ile bol bol hamilelik hakkında sohbet ettik...
Ada'nın hareketlerini merakla bekleyip, Volki'nin ballı çayı içişi ile kahkahalara boğulup, uzun zaman sonra yarım espressolu ice lattem ile saadet yaşadım:))
Eve dönüşte de Fenerbahçe'nin gururlu ve haklı galibiyetini koci ile zevkle izledikten sonra, üzerine bir de filmle demlenip, uykuya gözlerimizi yumduk:)
Bu güzel&huzurlu&zevkli pazar keyfi için kociye teşekkürlerimi bir borç bilirim;)
Kociye P.S: Evet...evet...HAYIR!.... ;))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder